Mkb Bedrijfsadvies

Mkb Bedrijfsadvies

Sparringspartner voor uw ondernemersvragen

Heeft u vragen of twijfels over het runnen van uw bedrijf? Bredero Accountancy & Bedrijfsadvies biedt u een nieuwe vorm van zekerheid. Met een persoonlijk adviseur die u en uw onderneming goed kent, kunnen wij fungeren als uw klankbord en kritische sparringpartner die u voorziet van advies, zowel op verzoek als ongevraagd. Onze pragmatische oplossingen worden afgestemd op uw behoeften en de situatie van uw onderneming:

  • U heeft één vast aanspreekpunt als ondernemer.
  • Toegang tot een team van specialisten op gebieden zoals financiële analyse, accountancy, fiscaliteit, bedrijfsadvies, HR en familiebedrijven.
  • Slimme online tools waarmee u 24/7 inzicht heeft in al uw financiële zaken.
  • U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken en betaalt alleen voor wat u nodig heeft.
  • Een vast bedrag per maand voor onze dienstverlening.

Bedrijfsadvies voor de korte en lange termijn

In deze tijd is een breder perspectief met verschillende horizonnen en scenario’s nodig. Bredero staat klaar om uw onderneming te ondersteunen door u te helpen bij het verkrijgen van perspectief op continuïteit en het waarborgen van langetermijnsucces.

Dankzij een nauwe samenwerking met een team van specialisten bieden wij u de zekerheid dat al uw ondernemersvragen worden beantwoord, met betrekking tot onderwerpen zoals:

  • Nieuwe inzichten in uw strategie
  • Verbetering van rendement
  • Financieringsoplossingen
  • HR en personeelszaken

Wij streven ernaar om u de juiste ondersteuning te bieden die past bij uw specifieke behoeften en om samen met u te werken aan duurzame groei en succes voor uw onderneming.

Heeft u een familiebedrijf?

Het familiebedrijf vormt de kern van onze dienstverlening aan ondernemingen. Voor een familiebedrijf is er niets zo belangrijk als het behouden van harmonie en continuïteit op de lange termijn. U streeft naar financiële onafhankelijkheid, ontwikkelingsmogelijkheden voor familieleden en maximale vrijheid, niet alleen voor uzelf maar ook voor de volgende generaties.

Bij Bredero begrijpen we de voortdurende afweging tussen bedrijfsbelangen en familiebelangen die een grote rol speelt binnen familiebedrijven. Daarom werken we op een bijzondere manier samen met familiebedrijven. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor antwoorden op uw vraagstukken met betrekking tot familiebedrijven. We staan klaar om u te helpen.

Een persoonlijke en pragmatische aanpak

In de huidige onzekere situatie is flexibiliteit en pragmatisme essentieel bij het vinden van oplossingen voor nieuwe uitdagingen en dilemma’s. Onze adviseurs begrijpen dit en benaderen uw vraagstuk persoonlijk en gedreven. We zijn niet alleen gericht op het meedenken over uw strategie, maar we excelleren vooral in het praktisch implementeren ervan. Op die manier kunnen we de verandering in gang zetten die nodig is om uw doelstellingen te behalen en onze adviezen succesvol te maken. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor antwoorden op uw ondernemersvraagstukken. We staan klaar om u te helpen.

Contact

Heeft u interesse in een audit van uw jaarrekening door Bredero of wilt u weten hoe wij daarbij te werk gaan? Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met onze specialisten.

research beyond the business plan

We also ensure that the whole team is included in the process and that no one is left out during the turnaround. The most crucial part is ensuring some degree of financial stability during the turnaround.

This is the most worrying part for most clients going through or needing a turnaround; it means that incoming cash flows will change completely. We help ease these issues through fantastic financial projections and a realistic view of what can be accomplished.

Creating a list of potential qualified prospects for your service or product can be daunting when you’re beginning your business. However, this needs to be considered as a follow up on your Target Market Analysis so you can hit the ground running.

Wij komen graag met u In gesprek

Bij Bredero Advies geloven wij dat een goede samenwerking de helft is van een optimale resultaat. Daarom komen wij graag in gesprek met u, om te kijken waar wij u kunnen helpen. Bent u benieuwd naar onze diensten? Neemt contact op met ons via deze knop!

Bij de uitvoering van ons werk streven wij naar het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met onze cliënten. In onze advisering zullen wij altijd uw doel als ondernemer centraal stellen. Zo stemmen wij onze werkwijze geheel af op uw wensen. Bij Bredero zijn wij van mening dat een goede administratie geen geld kost, maar juist geld oplevert. Een goede boekhouding geeft inzicht in de prestaties van uw bedrijf en bevat aanwijzingen voor eventuele verbeteringen of (fiscale-)besparingen. Op basis van deze informatie kunt u goed geïnformeerde beslissingen nemen, rendementen verbeteren en/of uw bedrijfsvoering optimaliseren.

S. Aziz
Partner, Bredero

Benieuwd naar onze diensten?

Bij Bredero Advies geloven wij dat een goede samenwerking de helft is van een optimale resultaat. Daarom komen wij graag in gesprek met u, om te kijken waar wij u kunnen helpen. Bent u benieuwd naar onze diensten? Neemt contact op met ons via deze knop!

Bij Bredero Advies geloven wij dat een goede samenwerking de helft is van een optimale resultaat. Daarom komen wij graag in gesprek met u, om te kijken waar wij u kunnen helpen. Bent u benieuwd naar onze diensten? Neemt contact op met ons via deze knop!