Personeels- en salarisadministratie

Audit

Ondersteuning en advies bij vraagstukken rond HR en personeelszaken

Traditioneel gezien voerden werkgevers hun salarisadministratie voornamelijk uit om te voldoen aan de verplichtingen met betrekking tot loonheffing. Tegenwoordig is deze focus niet langer voldoende. Er zijn andere prioriteiten ontstaan, zoals het voldoen aan vereisten op het gebied van pensioenen, subsidies en loonheffingskortingen. Daarnaast is ook het correct aanleveren van gegevens aan instanties zoals arbodiensten en verzekeraars steeds belangrijker geworden. Bij Bredero begrijpen we dat uw salarisadministratie meer omvat dan alleen het voldoen aan wettelijke verplichtingen. Onze dienstverlening is gericht op het ondersteunen van uw organisatie bij al deze aspecten, zodat u zorgeloos kunt voldoen aan alle vereisten en uw focus kunt leggen op uw corebusiness.

Geautomatiseerde personeels- en salarisadministratie

Het beheer van administratieve processen en het bijhouden van wet- en regelgeving kunnen veel tijd in beslag nemen. In de complexe realiteit van vandaag is het essentieel om processen efficiënt te organiseren. Een geïntegreerd systeem dat zowel de (salaris)administratieve processen als HR-processen zoals talentontwikkeling, beoordelingen en prestaties omvat, kan het leven van zowel HR als de salarisadministratie aanzienlijk vereenvoudigen. Met een goed uitgerust HR-systeem kunt u informatie eenvoudig en veilig verzenden binnen een online omgeving, met de juiste autorisaties die u heeft vastgesteld. Dit stelt u in staat om uw personeelsgegevens op een gestroomlijnde en veilige manier te beheren. Bij Bredero begrijpen we de behoefte aan efficiëntie en integratie in administratieve processen, en we kunnen u ondersteunen bij het implementeren van een geavanceerd systeem dat aan al uw eisen voldoet.

Van samenwerken tot volledig uitbesteden

Bredero biedt ondersteuning op maat, aangepast aan uw specifieke behoeften. Of u nu alleen hulp wilt bij het bijhouden van gegevens en wijzigingen door uw (HR-)administrateur of controller, of dat u de volledige salarisadministratie wilt uitbesteden, wij staan voor u klaar. We begrijpen dat de keuze welke delen van uw salarisadministratie u wilt uitbesteden en welke delen u zelf wilt doen, afhangt van factoren zoals de omvang van uw bedrijf en de mate waarin u betrokken bent bij salarisverwerking. Onze experts kunnen u adviseren en begeleiden bij het maken van de juiste keuzes, zodat u de beste oplossing krijgt die past bij uw onderneming.

Voordelen voor uw personeelszaken

U krijgt een toegewijde en persoonlijke bedrijfsadviseur die fungeert als uw klankbord, coach en kritische sparringpartner. Deze adviseur voorziet u van zowel gevraagd als ongevraagd advies op verschillende gebieden, zoals het fiscaal optimaliseren van de werkkostenregeling, het organiseren van de verlofadministratie, het correct toepassen van de cao en het adviseren over het efficiënt inrichten van werkprocessen binnen de salarisadministratie van uw organisatie.

Deze adviseur wordt ondersteund door een team van specialisten, waaronder arbeidsjuristen, loonbelastingspecialisten en HR-consultants, die expertise bieden op specifieke vakgebieden.

Met Bredero Online Personeel kunt u belangrijke management- en stuurinformatie downloaden die betrekking heeft op uw personeel. Deze slimme en gebruiksvriendelijke software automatiseert uw personeelsregistratie en gegevensverwerking, waardoor u het gemak ervaart van een geïntegreerde oplossing.

Of het nu gaat om het bijhouden van ziekteverzuim, het registreren van verstrekkingen of het aanvragen van verlof, met de praktische HR-modules kunt u alles eenvoudig en overzichtelijk regelen binnen één online applicatie.

Optimale HR-ondersteuning vanuit een integrale aanpak

Om u op het gebied van HR-advisering optimaal te kunnen ondersteunen en van dienst te zijn, hebben wij bij Bredero al onze diensten samengebracht onder HR Services. Dankzij onze unieke samenwerking tussen verschillende disciplines zijn wij in staat om uw personele vraagstukken vanuit een integrale benadering aan te pakken.

Contact

Heeft u interesse in een audit van uw jaarrekening door Bredero of wilt u weten hoe wij daarbij te werk gaan? Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met onze specialisten.

research beyond the business plan

We also ensure that the whole team is included in the process and that no one is left out during the turnaround. The most crucial part is ensuring some degree of financial stability during the turnaround.

This is the most worrying part for most clients going through or needing a turnaround; it means that incoming cash flows will change completely. We help ease these issues through fantastic financial projections and a realistic view of what can be accomplished.

Creating a list of potential qualified prospects for your service or product can be daunting when you’re beginning your business. However, this needs to be considered as a follow up on your Target Market Analysis so you can hit the ground running.

Wij komen graag met u In gesprek

Bij Bredero Advies geloven wij dat een goede samenwerking de helft is van een optimale resultaat. Daarom komen wij graag in gesprek met u, om te kijken waar wij u kunnen helpen. Bent u benieuwd naar onze diensten? Neemt contact op met ons via deze knop!

Bij de uitvoering van ons werk streven wij naar het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met onze cliënten. In onze advisering zullen wij altijd uw doel als ondernemer centraal stellen. Zo stemmen wij onze werkwijze geheel af op uw wensen. Bij Bredero zijn wij van mening dat een goede administratie geen geld kost, maar juist geld oplevert. Een goede boekhouding geeft inzicht in de prestaties van uw bedrijf en bevat aanwijzingen voor eventuele verbeteringen of (fiscale-)besparingen. Op basis van deze informatie kunt u goed geïnformeerde beslissingen nemen, rendementen verbeteren en/of uw bedrijfsvoering optimaliseren.

S. Aziz
Partner, Bredero

Benieuwd naar onze diensten?

Bij Bredero Advies geloven wij dat een goede samenwerking de helft is van een optimale resultaat. Daarom komen wij graag in gesprek met u, om te kijken waar wij u kunnen helpen. Bent u benieuwd naar onze diensten? Neemt contact op met ons via deze knop!

Bij Bredero Advies geloven wij dat een goede samenwerking de helft is van een optimale resultaat. Daarom komen wij graag in gesprek met u, om te kijken waar wij u kunnen helpen. Bent u benieuwd naar onze diensten? Neemt contact op met ons via deze knop!